Informationsmöte om EU-utlysningar

2017-11-29

Kommande EU-program inom Hälsa – Våga ta språnget!

De nationella strategiska innovationsprogrammen Medtech4Health och SWElife bjuder tillsammans med Uppsala universitet in intressenter från industri, offentlig sektor och akademi till ett möte med fokus på att öka kunskapen om vilka möjligheter som finns att ta del av EUs olika satsningar inom Hälsa och få konkreta tips på hur man går tillväga för att söka medel.

Tid: Måndag 11 dec kl 12-16
Plats: Fakultetsrummet, plan 2, Ångströmlaboratoriet, Uppsala

Välkomna till en interaktiv eftermiddag där rubrikerna nedan kommer presenteras i dialog och interaktion med mötesdeltagarna!

• Hur arbetar man inom den nationella påverkansplattformen IMPACT? Medtech4Health och SWElife

• Vad inryms inom EUs forskningsprogram riktat mot Hälsa? Hur gör man för att söka? Hur hittar man partners? En kort genomgång av Horizon 2020 och EIT Health. Grant Support Office, Uppsala universitet

• Vi är ett företag - what’s in it for me? Nya programmet med fokus på SMEs. EU SME Support Office
  • Hur gjorde vi för att lyckas? Vad ska du inte göra? Företagsrepresentanter berättar om sina erfarenheter från pågående EU-projekt. Inossia AB och Molecular Fingerprint AB

• Öppen diskussion kring de styrkeområden och specifika frågor som deltagarna skickat in. Möjlighet att diskutera i mindre grupper kring teman för nya ansökningar.

Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på enklare lunch. Klicka här för att anmäla dig.

Då antalet platser är begränsat skickar vi bekräftelse på plats senast den 5 december.

Varmt välkomna!